Over onze kwekerij

Al bijna 30 jaar zijn wij actief als boomkwekerij in Friesland. Ooit begonnen we met het kweken van coniferen en heesters op 6 hectare. Inmiddels kweken we ook laanbomen op onze boomkwekerij van 12 hectare. Voor de zakelijke markt en particuliere tuinbezitter bieden we een compleet assortiment voor uw groenvoorzieningen en tuin.

Groot in groen

Onze boomkwekerij in Wijckel, Friesland, is inmiddels gegroeid tot 12 hectare. Aan het kweken besteden we veel zorg en aandacht. U bent dus zeker van coniferen, heesters en laanbomen van topkwaliteit.

luchtfoto van een deel van onze kwekerij

Overzichtsfoto van een deel van onze kwekerij

Compleet assortiment

Voor het kopen van bomen bent u bij boomkwekerij Henk Deinum aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet assortiment:

  • Laanbomen
  • Leibomen
  • Dakbomen
  • Laanbomen in container
  • Haagplanten
  • Sierheesters
  • Vaste planten

In onze assortimentslijst vindt u het complete assortiment. Mocht uw favoriete boom er niet tussen staan, dan gaan wij voor u op zoek.

overzicht foto over de aanplant heen

overzicht foto over de aanplant heen

Vers gerooide bomen & planten

Alle bomen en coniferen staan in de grond. U krijgt vers gerooide planten. Dit houdt wel in dat er over het algemeen op afspraak gerooid wordt. Het voordeel hiervan is dat u ook altijd een uniforme partij planten van goede kwaliteit krijgt.


Totaalpakket

Bomen kopen op onze boomkwekerij? Dan geven wij u altijd advies over het planten, snoeien en bemesten. En heeft u materiaal nodig? Zoals potgrond of palen. Dit is ook bij ons verkrijgbaar. Net als een aanhanger om uw bomen te vervoeren. Een totaalpakket dus! Lees hier verder >


Bomen kopen

Wilt u meer informatie, prijzen of aanwezige maten en aantallen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Langskomen op onze boomkwekerij in Wijckel, Friesland, kan natuurlijk ook. Bel ons om een afspraak te maken: