Nieuwtjes & tips

Extreme droogte. Ons advies voor aangeplante bomen en struiken, maak een goede gietrand om uw planten en geef zeker 2 keer per week veel water. De gietrand zorgt ervoor dat het water wat de plant krijgt ook op de goede plek naar beneden zal zakken.
Dit geldt zeker voor geplante bomen en struiken in het afgelopen seizoen, maar ook in veel gevallen nog een seizoen eerder geplante. Houdt Uw bomen en planten goed in de gaten, zodra er dorre bladeren of herfstkleurachtige tinten aan uw boom verschijnen hebben ze echt water nodig. Blijf dit probleem voor!!!!!!!!!!!!!

Het is nu tijd om te genieten van Uw tuin. De plantmogelijkheden zijn nu beperkt. Wij hebben daarvoor een klein assortiment in pot staan. Belt U voor de mogelijkheden, U hoort dan wat wij U kunnen bieden. Bel 0514-603234 voor een afspraak.

De zomertijd is de tijd om van de tuin te genieten, voor nieuwe aanplant is toch de komende herfst de beste tijd. Desalniettemin zijn er wel een aantal mogelijkheden. Bel gerust voor de mogelijkheden of afspraak: 0514-603234. Na een telefoontje bent U van harte welkom.